DESPRE NOI

DESPICAREA BETOANELOR DE ORICE TIP
TEHNOLOGIE PERFORMANTA

POEMA SRL, care după 13 ani deschide primul Punct de lucru în Timişoara, str. Pestalozzi 22, este prezentă pe piaţa românească (unic importator şi dealer autorizat) cu tehnologia performantă a firmei MEC SRL, venind să deschidă porţile către eficicitatea producţiei în plină ascensiune, pentru fiecare întreprindere care are în dotare o staţie de betoane.

Ne-am promis să urmăm actualele tendinţe tehnologice, cu care vom face un salt demn de interes în dezvoltarea firmelor care produc prefabricate din beton cu forme standardizate.

Ce facem la POEMA SRL este mai mult decât un joc, este un stil de viaţă şi de aceea credem, mai presus de toate într-un singur lucru – ceva care este unic pentru noi – în puterea de a deveni din mici, mari. Da, avem dimensiunea şi dispunem de resursele unui centru la nivel mondial – numit MEC SRL – şi de viteza, creativitatea şi agilitatea unui nou start-up în ceea ce priveşte divizarea betonului, putând creea mai multe produse numite “la vedere” sau “pe părţi”, amintind aici despicarea cu ghilotină şi cioplirea tradiţională a pietrei, urmând ca produsele noastre să dobândească o mare valoare estetică, fiind utilizate în obţinerea intrinsecă sau placarea faţadelor, pereţilor, operelor stradale şi grădinilor, toate cu un aspect rustic.

MEC este o companie de producție italiană, specializată în proiectarea, construcția și instalarea mașinilor și echipamentelor pentru despicarea rocilor şi prefabricatelor din beton fără armatură, şi mini-concasoare. Astăzi, datorită unui know-how dobândit în timp, prezența în aproape 60 de țări din întreaga lume, compania s-a impus ca o referință internațională în domeniu.